Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

Παιχνίδια

Η φιλοσοφία μας

ΕΝΑ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ" ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!
Στην πραγματικότητα είναι μια παιδική κατασκήνωση που δημιουργήθηκε από μια οικογένεια παιδαγωγών που οραματίστηκαν να ζήσουν σε μια γωνιά της γης μέσα στη φύση, μακριά από τον κουρνιαχτό της μεγαλόπολης, εκεί ψηλά στο βουνό. Το όραμά τους αυτό το έκαναν πράξη και θέλησαν να το μοιραστούν με τα παιδιά, την πηγή της ζωής, όπως άλλωστε από πάρα πολλά χρόνια μοιράζονται μαζί τους την κάθε μέρα, στο βρεφονηπιακό σταθμό, στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και στο Νηπιαγωγείο στο "Πρώτο Βήμα" (www.protovima.gr).
Στη μεγάλη παρέα θέλησαν να συμπεριλάβουν και τα ζώα, τα μόνα ίσως αγνά πλάσματα που έχουν απομείνει πάνω σε τούτη τη γη και έτσι όλοι μαζί μέσα σε ένα απίθανο ορεινό περιβάλλον που το βάφτισαν παιδική κατασκήνωση "ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΟ" να ζήσουν γεμάτες και χαρούμενες στιγμές ζωής.
Ανέμελες μέρες στην πιο ορεινή κατασκήνωση της Ελλάδας!
Στην κατασκήνωσή του "Αχαϊκού Χωριού", μέσα από αξέχαστες παιδικές καλοκαιρινές διακοπές, σε ένα περιβάλλον ψηλά στο βουνό, χωρίς άγχος-πίεση-βαθμολογίες αλλά με σεβασμό, αγάπη, ενθάρρυνση και αποδοχή, στοχεύουμε τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν ότι σε αυτόν τον πλανήτη δε ζει μόνο ένα πλάσμα, ο άνθρωπος, που βάζει απέναντί του σαν κατώτερα τα ζώα και τη φύση, αλλά ένα πλάσμα που αποτελεί ένα κρίκο σε μια τεράστια αλυσίδα ζωής που απαιτεί σεβασμό και αλληλεγγύη.
Πέρα όμως από κάθε πρόγραμμα, εστιάζουμε σε ότι επιθυμούν και αγαπούν τα παιδιά, αρκεί αυτό να μην παραβαίνει βασικές αρχές και κανόνες και να μη θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά τους.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ!

 
Κατασκήνωση

Ώρες Επικοινωνίας Γραμματείας:

09:00 – 13:30 17:00 – 20:30

26910 25198, 6972013270

Για έκτακτες / εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις εκτός ωραρίου, παρακαλώ καλέστε στο 6977624741Αίτηση Εργασίας:

Social Media:© Copyright 2017 Αχαϊκό Χωριό, Αίγιο - Kαλάβρυτα | Powered By Knowledge Broadband Services SA