Σύμφωνα με το πρωτόκολλο , για την ασφαλή λειτουργία των κατασκηνώσεων , που μας ανακοινώθηκε από το υπουργείο , φέτος θα ισχύσουν τα εξής :

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο , για την ασφαλή λειτουργία των κατασκηνώσεων , που μας ανακοινώθηκε από το υπουργείο , φέτος θα ισχύσουν τα εξής :

1. Κανείς δεν επιτρέπεται να μπαίνει στο χώρο της κατασκήνωσης παρά μόνο για προμήθειες, και έχοντας λάβει τα ειδικά μέτρα προστασίας . Οι γονείς θα παραδίδουν τα παιδιά καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κατασκήνωσης .

2. Ολα τα παιδιά θα θερμομετρούνται και θα εξετάζονται από τον γιατρό κατά την άφιξή τους.
3. Αν κάποιο παιδί έχει υποκείμενο νόσημα όπως: χρόνιο νόσημα αναπνευστικού, καρδιαγγειακή νόσο, σοβαρή ανοσοκαταστολή λόγω συμπαγής ή αιματολογικής κακοήθειας , συγγενείς ανοσοανεπαρκειες , σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 κα, θα πρέπει απαραίτητα να φέρει μαζί του βεβαίωση του προσωπικού του ιατρού η οποία ρητά θα επιτρέπει την παραμονή του παιδιού στην κατασκήνωση και την παρακολούθηση κατασκηνωτικού προγράμματος .
4. Kαθόλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου όλα τα παιδιά θα θερμομετρούνται με θερμόμετρο μη επαφής, καθημερινά και σε οποιοδήποτε σύμπτωμα θα έχουν άμεση ιατρική παρακολούθηση .
5. Κάποιες δραστηριότητες που έχουν μεγάλο συχρωτισμό, θα διαφοροποιούνται φέτος και στη θέση τους θα μπαίνουν άλλες δραστηριότητες πιο ασφαλείς.

7. Σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε παιδιά στην κατασκήνωση αν έχουν οποιοδήποτε σύμπτωμα συμβατό με τον covid19.

 

Το αχαϊκό χωριό θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε τα παιδιά να περάσουν μία χαρούμενη και δραστήρια κατασκηνωτική περίοδο
δίνοντας προτεραιότητα (όπως πάντα), στην ασφάλεια και στην υγεία τους.

 

Με πολύ αισιοδοξία και συνέπεια θα φροντίσουμε και φέτος, ώστε όλα τα παιδιά να περάσουν μία όμορφη δημιουργική και χαρούμενη κατασκηνωτική περίοδο!


Comments are closed.
Κατασκήνωση

Ώρες Επικοινωνίας Γραμματείας:

09:00 – 13:30 17:00 – 20:30

26910 25198, 6972013270

Για έκτακτες / εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις εκτός ωραρίου, παρακαλώ καλέστε στο 6977624741Αίτηση Εργασίας:

Social Media:© Copyright 2017 Αχαϊκό Χωριό, Αίγιο - Kαλάβρυτα | Powered By Knowledge Broadband Services SA